03_edited.jpg
04_edited.jpg
07_edited.jpg
 

Country House, Hungerford

Completed Winter 2018

The refit of the this open plan Kitchen / Dining & Family room included the reinstatement of period ceiling details, new flooring and a bespoke fitted kitchen & scullery.

 

Kitchen

To increase storage space the wall cupboards were extended to ceiling height. A library ladder running on rails allows access to the highest levels.

Detail

Constructed from solid oak, the internal cupboard detailing allowed for adjustable shelves without the need for fiddly brackets or shelf supports.  The robust and practical style allows for a heavier load to be carried.

Scullery

Adjacent to the family room was a scullery; this room was refitted in a galley style layout with a full height cupboard running the length of one wall.  As the space was narrow sliding doors were fitted to allow ease of use.

 

07788773356

©2019 by Isobel Spandler. Proudly created with Wix.com